Angol nyelv
  Magyar nyelv
BatteryUpgrade.hu DustDeal.hu
$
Ft
LightUpgrade.hu
  • Partner a világításban!
  • Kérdésed van? Írj nekünk a következő e-mail címre: info@LightUpgrade.hu
Kezdőlap | Termékek | Felhasználói Fiók | Kosár

A kosarad üres

Vélemények

Több vélemény...

Garancia
  30 napos pénzvisszafizetési garancia
Célunk minden rendelésnél: az elégedett vevő. Ezért a garancia és a hibás áruk visszacserélése mellett, 30 napos pénzvisszafizetési garanciát is adunk! Ha nem azt kaptad, mint amire számítottál vagy meggondoltad magad, visszakapod a pénzedet. Ehhez eredeti, bontatlan csomagolásban kell a terméket visszaküldened, legkésőbb 30 nappal azután hogy kézbesítették.

Fontos: ahhoz, hogy visszakapd a pénzedet, először lépj kapcsolatba a helpdeskkel és várj az utasításokra, hogy visszaküldhesd a terméket
  Garancia
12 hónap garancia

Minden termékünkre 12 hónap garanciát adunk. A garancia akkor érvényes ha a vásárló megfelelően használta és szerelte fel a terméket és megfelelően kezelte.

Figyelj rá, hogy a lámpák elhasználódnak. Kérünk kövesd a váz vagy világító eszköz gyártójának utasításait.

  RMA

Amennyiben problémád van egy termékkel, amit tőlünk vásároltál, kérjük először kapcsolatba velünk. Fogadni fogjuk a kérésedet és megpróbálunk megoldást találni a problémádra. Amennyiben a problémát nem lehet a helpdeskünk segítségével megoldani, egy RMA (Return Material Authorization - Visszaküldésre Jogosító Azonosító) számot fogunk neked generálni. Javasoljuk, hogy egy kemény (buborékos) borítékban küldd vissza a terméket. Kérjük győződj meg róla, hogy az RMA szám látható a boríték külső oldalán és rá van írva egy lapra a boríték belsejében. Az RMA szám segítségével azonosítani tudjuk majd a terméket, amikor megérkezik hozzánk. Amennyiben a vizsgálat megállapítja, hogy a visszaküldött termék hibás, egy új terméket küldünk neked extra költség nélkül.
Fontos: nem tudjuk azokat a visszaküldött termékeket fogadni, amelyekhez még nem kértél RMA számot.INGYENES szállítás bárhova a világon!


LightUpgrade.hu: Biztonságos üzlet - Mi tiszteletben tartjuk a jogaidat - Biztonságos fizetés PayPal
LightUpgrade.hu Webutation reputation score: excellent Comodo secure SSL Mastercard securecode - tudj meg többet Verified by Visa - tudj meg többet American Express

copyright © 2004 - 2019


Hogy az oldalunk megfelelõen tudjon mûködni, cookie-kat használunk. Olvasd el a cookie szabályzatunkat. Ha használod az oldalunkat, feltételezzük hogy elfogadod.

Elfogadom
X